© Baykuş Haber

Aydın Valisi Aksoyun Kurban Bayramı mesajı

AYDIN VALİSİ HÜSEYİN AKSOY, KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLAYARAK AYDINLILARIN BAYRAMINI KUTLADI.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Kurban Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı ve Aydınlıların bayramını tebrik etti.

Vali Hüseyin Aksoy'un Kurban Bayramı mesajı şu şekildedir: "Sevgili Aydınlılar, Kurban Bayramı'nın coşkusu ve sevgi dolu atmosferiyle dolup taştığımız bu özel günü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, toplumumuzun bir araya geldiği, karşılıklı sevgi ve saygının dorukta olduğu, dargınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının ön plana çıktığı anlardır. Bayramlar, toplumsal dayanışmayı ve birlikte olmayı simgeler. Bu özel günler, insanlar arasındaki ilişkilerin güçlenmesine, sevincin ve mutluluğun paylaşılmasına vesile olur. Bayramlarımız, millet olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, geleneklerimizi yaşattığımız, birbirimize destek olduğumuz önemli zamanlardır.

Kurban Bayramı vesilesiyle, birlik ve beraberliğimizin değerini bir kez daha hatırlayalım. Şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz ve yetimlerimize sahip çıkarak onların acılarını dindirelim. Komşularımızı, aile büyüklerimizi ve sevdiklerimizi unutmayalım, onlarla bayram sevincimizi paylaşalım. Bu bayramı, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendiren bir fırsat olarak görelim.

Kurban Bayramı'nı içten dileklerimle kutluyor, bu güzel coşkunun barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize minnet duygularımı sunuyor, Aydınlı hemşerilerimin bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı iletiyorum."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER