© Baykuş Haber

Aydında 141 aranan şahıs jandarmaya takıldı

AYDIN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI JANDARMA SUÇ ARAŞTIRMA TİMİ (JASAT) VE İLÇE JANDARMA KOMUTANLIKLARI TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMALAR ÇERÇEVESİNDE 2023 YILININ İLK 8 AYINDA ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANAN VE HAKLARINDA HAPİS CEZASI BULUNAN 141 ŞAHIS YAKALANDI.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve ilçe jandarma komutanlıkları, 2023 yılının ilk 8 ayında çeşitli suçlardan aranan ve hapis cezası bulunan toplam 141 şüpheliyi yakaladı. JASAT ve ilçe jandarma birimleri, 10 yıl ve üzeri hapis cezaları bulunan kişilerin yakalanması için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdü.

2023 yılının ilk sekiz ayında gerçekleştirilen operasyonlarda, 50 hırsızlık, 46 uyuşturucu, 13 dolandırıcılık, 8 cinsel taciz, 7 kasten öldürme, 7 yağma, 5 kasten yaralama ve 5 göçmen suçuyla ilgili aranan 141 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şahıslar, jandarma birimlerindeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeler tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen bu şüphelilerin adalet önünde hesap vermesi sağlandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER