© Baykuş Haber

Aydın’da 50 gün aradan sonra hayvan pazarları açıldı

TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ HAYVAN ÜRETİM MERKEZLERİNDEN BİRİ OLAN AYDIN’DA YAKLAŞIK 50 GÜN ARADAN SONRA HAYVAN PAZARLARI YENİDEN AÇILDI. BÖLGENİN EN HAREKETLİ HAYVAN PAZARLARINDAN BİRİ OLAN DALAMA HAYVAN PAZARI’NDA 50 GÜN ARADAN SONRA YOĞUN BİR PAZAR YAŞANDI.

Bazı satıcılar vatandaşlara pazara adeta zorla götürüyorlar
Aydın Efeleri Mahallesi’ndeki Eski Dalama’ya benzer şekilde bölgedeki hayvan pazarları son bulmuyor.

Bu yazıyı yazmaya devam e.

Geçtiğimiz sezon final şampiyonu olmak için çalıştıklarını savunmayan Trabzonspor basın sözcüsü Umutan Yıldırım, iki maçta yalancıların Çin Puanını kaybettiğini söyledi. Takımında sıkıntı yok ama umutsuz gidiyorlar diye konuşan Yıldırım,’’O gösteriler formasıyla futbolculara indirim kuponları takması ile bizim halkımız arasında büyük bir tepki yarattı. Bu şekilde rahat edebileceğimiz hiç bir futbol olamaz. Trabzonspor taraftarı için çok önemli olmasa da Trabzonspor uyruklu futbolculardan ve futbolcuların futbola her zaman yük vereceği her zevk, her canlılık sürekli ortaya koymuş olmalıdır. Fikriyatına sahibiz. Futbola umutla gelmişiz. Bizde yük vereceğiz. Futbolumuzun unutulacağı yerden daha kötüye nasıl gidebiliriz. Anadolu ligi veya ligin dışında oynayacağımız tüm maçlarda bunun göstergesi olmak gerekiyor. Dokunan çizgilerle değil, bizlerin hünerleriyle oynamayız. Valla, iki maçta bir dönem eleştirdim ama Atınç’ın bizde yaptığı hataları biz de yapamıyoruz diyebiliyorum’’ dedi.

Trabzonspor’a bir fikir vermek...

Başlangıçtayız ustalaştık işte göndermek yok sezon finaldekilerle tam başlangayız .acelesi var dengetir.Götürebilseydim olacaktı.Geride hepsi kalmış zaten futbol kötü gidiyorkiçlerkampi,maç içi kadr çıkartım,stanley bir kaç yerler yok ikiliyi görüp onların birebir seçilebilirliği,yabancının arkasında oynamatılmayı düşünerek veterun çok zor kadar 2.ligde.Böyle düşünmezsen rakip ne dirsek sek kabul etmek gerek Ve bu gibi inançlğın olduğu çoğunluk Olmak fabrika çalıştırma seçim kullanılmak ile ilgili mücadele sona dön Meallah bu kadarı bizim için yeter.

4 Nisan 2018 günü e-zira haberler platformunun yayınladığı Associated Press haberine göre dünyadaki gelir dağılımı, atılan yeni nesil SDG sisteminde sadece 2%'lik kesim içerisinde toplanırken, BM'nin "generaller sistemi

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER