© Baykuş Haber

Aydında Avrupa Spor Haftası coşkuyla kutlandı

SPOR BİLİNCİNİ ARTIRMAK VE HAREKETLİ BİR YAŞAMI TEŞVİK ETMEK AMACIYLA HER YIL GELENEKSEL OLARAK DÜZENLENEN AVRUPA SPOR HAFTASI, BU YIL DA COŞKULU BİR ŞEKİLDE KUTLANDI. AYDIN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE HİS FEDERASYONU’NUN KOORDİNESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ETKİNLİKLER, SPORSEVERLERİ BİR ARAYA GETİREREK UNUTULMAZ ANLARA EV SAHİPLİĞİ YAPTI.

Spor bilincini artırmak ve hareketli bir yaşamı teşvik etmek amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen Avrupa Spor Haftası, bu yıl da coşkulu bir şekilde kutlandı. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile HİS Federasyonu’nun koordinesinde gerçekleştirilen etkinlikler, sporseverleri bir araya getirerek unutulmaz anlara ev sahipliği yaptı.



Avrupa Spor Haftası etkinlikleri, Çakırbeyli’de gerçekleştirilen doğa yürüyüşü ile başladı ve hafta boyunca birbirinden farklı etkinliklerle devam etti. SKS Spor Salonunda gerçekleştirilen okçuluk müsabakaları ve Aydın Lisesi Açık Spor Tesislerinde düzenlenen 3x3 Basketbol müsabakaları, katılımcılar arasında eğlenceli ve rekabet dolu anlara sahne oldu.



Etkinlikler, Sanat Sokağında kurulan spor istasyonlarında dart, floor curling, hemsball, eskrim, bilek güreşi ve badminton gibi çeşitli branşların yer aldığı sportif aktivitelerle sona erdi. Bu etkinlikler, katılımcılara farklı spor dallarını deneyimleme fırsatı sunarak, sporun çeşitliliğini ve eğlenceli yönünü bir araya getirerek keyifli anlar yaşattı.



Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Hareketli bir yaşam tarzını benimsemek ve sporun yaygınlaştırılması adına düzenlediğimiz bu etkinlikler, toplumumuzda spor bilincinin artmasına katkı sağlamaktadır. Tüm Aydın halkını spor yapmaya ve sağlıklı yaşamaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER