© Baykuş Haber

Aydında minikler için mezuniyet buluşması düzenledi

AYDIN'IN EFELER İLÇESİNDEKİ 'AYKO MÜRÜVVET TAŞTEKİN 4-6 YAŞ KUR'AN KURSU'NDA EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLERİ MEZUN BULUŞMASINDA BİR ARAYA GELDİ.

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan 'AYKO Mürüvvet Taştekin 4-6 Yaş Kur'an Kursu' öğrencileri, mezuniyet buluşmasında bir araya geldi. Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı 4-6 yaş Kur'an kursları, 10. yıl dönümünü kutlama etkinlikleri çerçevesinde bu özel buluşmayı gerçekleştirdi. Program, öğrencilerin Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı ve ardından onların hazırladığı ilahiler ve şiirlerle devam etti.

Program sırasında Aydın İl Müftüsü Hasan Güneş, 4-6 yaş Kur'an kurslarının önemini vurgulayarak kurslara gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirtti. Özellikle Kur'an Kursu Öğreticileri ve emeği geçenlere teşekkür etti. Program sonunda katılımcılara lokma ikram edildi ve İl Müftüsü Hasan Güneş, Efeler İlçe Müftüsü Mehmet Yorulmaz ve diğer yetkililer, kursun genel durumu ve fiziki şartları hakkında incelemelerde bulundu.

Bu etkinlik, minik öğrencilerin ve ailelerin katılımıyla coşkuyla gerçekleşti. Mezuniyet buluşması, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen 4-6 yaş Kur'an kurslarının başarısını ve çocukların dini eğitimine verilen önemi kutlama fırsatı sağladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER