© Baykuş Haber

Aydın’da otomobille çarpışan traktör ikiye bölündü: 6 yaralı  

Burhan CEYHAN/ AYDIN, (DHA)- AYDIN’ın Germencik ilçesinde otomobille çarpışan traktör ikiye bölündü, 2’si ağır 6 kişi yaralandı. 

Aydın'ın Germencik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil ile çarpışan traktör ikiye bölünerek feci bir kaza meydana getirdi. Kazada 2'si ağır olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı.

Kaza, Neşetiye Mahallesi yakınlarında Aydın-İzmir karayolunda saat 22.00 sıralarında gerçekleşti. Aydın istikametinden İzmir istikametine seyir halinde olan Mehmet Ali Taşdemir (68) tarafından kullanılan 20 YA 446 plakalı otomobil, Mustafa Lop (59) tarafından kullanılan 09 TE 366 plakalı traktöre çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil şarampole uçarken, traktör ise ikiye bölündü.

Kaza ihbarının ardından olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Otomobil sürücüsü Mehmet Ali Taşdemir ile araçta sıkışan Yadigar Taşdemir (61), Emine Akman (44), Ayla Akman (14), Arda Akman (12) ve traktör sürücüsü Mustafa Top, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Aydın Atatürk Devlet Hastanesi ile Aydın Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatan jandarma, olayın detaylarını araştırıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER