© Baykuş Haber

Aydında teşkilatlanan ASKON üyeleri bir araya geldi

AYDIN’DA DERNEKLEŞEN ANADOLU ASLANLARI İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (ASKON) ÜYELERİ DÜZENLENEN TANIŞMA, İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ. AK PARTİ AYDIN İL BAŞKANI VE MİLLETVEKİLLERİNİN DE KATILDIĞI TOPLANTIDA AYDIN’IN EKONOMİSİ DE DEĞERLENDİRİLDİ.

Aydın'da faaliyet gösteren Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) üyeleri, düzenlenen tanışma, istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Toplantıya, AK Parti Aydın İl Başkanı ve milletvekilleri de katılarak Aydın'ın ekonomisini ele aldılar.

Toplantıda ASKON Aydın Şube Başkanı Murat Gün, derneğin Aydın'daki faaliyetleri hakkında bilgi verirken, ASKON olarak Aydın ekonomisinin gelişmesine yönelik yapacakları çalışmalardan bahsetti. Ayrıca, ASKON üyelerinin talep ve önerileri de toplantıda ele alındı. Milletvekilleri, Aydın'ın 1 milyar doların üzerine çıkan ihracatından duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu başarıda emeği olan işadamlarına teşekkür ettiler.

ASKON Başkanı Murat Gün, ülkenin gelişmesi ve kalkınması için üretim ve yatırımın büyük önem taşıdığını vurgulayarak, Türkiye'nin geleceği için yatırım, üretim, ihracat ve istihdam sağlayan işadamlarının kritik bir rol üstlendiğini belirtti. Aynı zamanda "Önce ülkem ve şehrim" anlayışıyla faaliyet gösteren tüm işadamlarına teşekkür etti.

Toplantıya katılan AK Parti Aydın İl Başkanı ve Milletvekilleri, ASKON üyelerine başarı dileklerini ileterek işbirliği ve dayanışma mesajları verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER