© Baykuş Haber

Aydınlı sanatçı bu defa sosyal medyada başlayan ‘günlük aşklara sitem etti

AYDIN’DA KENDİNE HAS ÇALIŞMALARI İLE ŞEHRİN VE TOPLUMUN SORUNLARINA DİKKAT ÇEKEN YEREL SANATÇI EŞREF GÜLPINAR, SON ÇALIŞMASI İLE SOSYAL MEDYA İLE BİRLİKTE KAYBOLAN ESKİ ÖLÜMSÜZ AŞKLARIN ÖNEMİNE DEĞİNDİ. ‘GÜLERKEN AĞLAYAN’ ADINI VERDİĞİ ŞARKININ KLİP İLE GÜLPINAR, GÜNÜMÜZ GENÇLİĞİNİN İÇİNE DÜŞTÜĞÜ ACI DURUMU VE ARTIK BİR YASTIKTA TAMAMLANMAYAN EVLİLİKLERİN OLUŞTURDUĞU TOPLUMSAL TRAVMAYI ELE ALDI.

Aydın'ın yerel sanatçısı Eşref Gülpınar, özgün çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Son çalışması olan "Gülerken Ağlayan" adlı şarkısı ve klibiyle, günümüz gençliğinin yaşadığı sosyal medya aracılığıyla başlayan ve kısa sürede sona eren ilişkilerin toplumsal etkilerine dikkat çekti.

Klip, Aydın merkez ve Karpuzlu Ömerler Köyü'nde çekildi ve yapımcı-yönetmen olarak Eşref Gülpınar'ın liderliğinde 13 kişi rol aldı. Şarkının söz, müzik ve yorumları Gülpınar'a aitken, aranjör Ramazan Uslu ve keman sanatçısı Engin Elmas da projeye katkı sağladı.

Eşref Gülpınar, klip üzerinden aile yapısının önemini ve eski, ölümsüz aşkların yerini alan geçici heveslerin toplumsal sonuçlarını anlatmaya çalıştığını belirtti. Aynı zamanda Aydın ve çevresinin tanıtımına da katkı sağlamayı hedefleyen bu çalışma, gençlere bir yastıkta ömür geçirmenin değerini anlatmayı amaçlıyor.

Gülerken Ağlayan şarkısı, sosyal medya platformlarında da beğeni topluyor ve Gülpınar'ın toplumsal sorunlara dikkat çeken sanatsal çalışmalarına bir örnek olarak öne çıkıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER