© Baykuş Haber

Ayrıldığı kadın ile ağabeyini alacak tartışmasında öldürmüş

Kadir ÖZEN /İZMİR, (DHA)- İZMİR’in Buca ilçesinde Y.K.’nın dini nikahla yaşayıp, bir süre önce ayrıldığı Fidan Bahçecioğlu ile ağabeyi Kenan Bahçecioğlu’nu alacak meselesinden öldürdüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan Y.K.’nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

İzmir'in Buca ilçesinde, dini nikahla birlikte yaşadığı Fidan Bahçecioğlu ile ayrıldığı belirtilen Y.K.'nin, alacak meselesi yüzünden Fidan ve onun ağabeyi Kenan Bahçecioğlu'nu öldürdüğü ortaya çıktı. Olayın dün saat 13.00 sularında meydana geldiği belirtildi. Dini nikahla birlikte yaşayan Y.K., 11 yaşındaki oğlu B.K.'yi yanına alarak Fidan Bahçecioğlu'nun yanına gitti. Ancak burada alacak meselesi yüzünden bir tartışma başladı ve bu tartışma hızla büyüdü. Y.K., yanındaki tabancayla Bahçecioğlu kardeşlere ateş etti. Bahçecioğlu kardeşler kanlar içinde yere düşerken, Y.K. oğluyla birlikte olay yerinden kaçtı.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde, Fidan ve Kenan Bahçecioğlu'nun yaşamını yitirdiği tespit edildi. Cesetler, polis ve savcının olay yeri incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olaydan sonra Bornova ilçesinde yakalanan Y.K., gözaltına alındı.

Emniyet yetkilileri, Y.K.'nin ifadesinde Fidan Bahçecioğlu'na borç para verdiğini ve tartışmanın bu borç nedeniyle çıktığını belirttiğini açıkladı. Y.K.'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER