© Baykuş Haber

Ayrılma kararı alıp, 4 gün önce barışmışlar

İZMİR'İN URLA İLÇESİNDE, KALDIĞI PANSİYON ODASINDA KABLOYLA BOĞULMUŞ HALDE ÖLÜ BULUNAN 21 YAŞINDAKİ DUDU YILMAZ CİNAYETİNDE YENİ AYRINTILAR ORTAYA ÇIKTI. GENÇ KADIN İLE ŞÜPHELİ KOCASININ DAHA ÖNCE AYRILMA AŞAMASINA GELDİKLERİ VE OTURDUKLARI EVDEN AYRILDIKLARI, 4 GÜN ÖNCE DE BARIŞMA KARARI ALARAK PANSİYONDA YAŞADIKLARI ÖĞRENİLDİ.

İzmir'in Urla ilçesinde, pansiyon odasında ölü bulunan 21 yaşındaki Dudu Yılmaz cinayetiyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Genç kadınla şüpheli kocasının daha önce ayrı yaşama kararı aldıkları ve evlerinden ayrıldıkları, ancak 4 gün önce barışma kararı alarak pansiyonda kaldıkları öğrenildi.

Olay, Atatürk Mahallesi'nde bulunan bir pansiyonda gerçekleşti ve pansiyon görevlileri, 3 gün boyunca odasından ses çıkmayan Dudu Yılmaz ve eşi R.Y.'den yanıt alamayınca polise haber verdi. Polis olay yerine geldiğinde, Dudu Yılmaz'ı boynuna kablo bağlı halde hareketsiz bir şekilde yerde buldu. Sağlık ekipleri inceleme yaptığında genç kadının hayatını kaybettiği tespit edildi. Yılmaz'ın cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Dudu Yılmaz'ın kocası R.Y.'nin ise olayın ardından kayıplara karıştığı bildirildi ve polis ekipleri şüpheli kocayı yakalamak için çalışmalara başladı.

Öte yandan, Dudu Yılmaz'ın daha önce cinayet şüphelisi kocası R.Y.'den ayrılmak istediği, ancak R.Y.'nin bu kararı kabul etmediği ve eşinin çalıştığı iş yerine bıçakla geldiği iddia edildi. Çiftin ayrı yaşama kararı aldığı, bu nedenle evlerindeki eşyaları sattığı belirtildi. Ancak 4 gün önce tekrar barışma kararı aldıkları ve evlerinden çıktıkları için pansiyonda konakladıkları öğrenildi.

Şüpheli R.Y.'yi yakalama çalışmaları devam ediyor. Bu gelişmeyle birlikte cinayetin detayları daha da karmaşık hale geliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER