© Baykuş Haber

Ayrılmak istediği için sevgilisi tarafından vurulan polis yaşam mücadelesini kaybetti

AKSARAY’DA 29 MAYIS TARİHİNDE SEVGİLİSİ TARAFINDAN VURULARAK AĞIR YARALANAN GENÇ POLİS MEMURU 42 GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİNE YENİK DÜŞEREK DÜN GECE HAYATINI KAYBETTİ.

Aksaray'da yaşanan trajik bir olay sonucu sevgilisi tarafından vurulan genç polis memuru, 42 günlük yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti. Olay, 28 Mayıs 2023 tarihinde gece saat 22.00 sıralarında Taşpazar Mahallesi 839 Sokak'ta bulunan bir rezidansta meydana geldi. Polis memuru Abdullah Eroğlu (26) ile yaklaşık 1 yıldır birlikte yaşayan Aysel Gökçe (24), ilişkilerinin sonlanması konusundaki anlaşmazlıkları yüzünden bir tartışma yaşadılar. Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan Abdullah Eroğlu'nun tayininin çıkacağını ve ayrılacağını belirtmesi üzerine, genç kadın ile polis arasındaki tartışma şiddetlendi.

Aysel Gökçe, öfkeyle eve götürdüğü beylik tabancasını alarak polis memurunun kafasına bir el ateş etti. Polis memuru, kanlar içinde yerde yığılırken, silah sesini duyan rezidans sakinleri hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri, yaralı polis memuruna ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Ağır yaralanan Abdullah Eroğlu, ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Ancak polis memuru, 42 gündür yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini dün gece kaybederek hayatını kaybetti. Olayı gerçekleştiren kadın ise bir gün sonra adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aysel Gökçe'nin daha önce bir evlilik yapmış ve eşinden ayrıldığı, ayrıca bir çocuğunun olduğu öğrenildi. Bu üzücü olay, ailenin ve toplumun üzerinde büyük bir üzüntü yaratmış durumda.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER