© Baykuş Haber

AYTO Başkanı Ülken yeniden TOBB yönetiminde

AYDIN TİCARET ODASI (AYTO) BAŞKANI HAKAN ÜLKEN, TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ’NİN (TOBB) 79’UNCU GENEL KURULU’NDA YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLEN RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NUN YÖNETİMİNDE YER ALDI. TOBB YÖNETİMİNDE AYDIN’I 3. DÖNEMDE DE KESİNTİSİZ TEMSİL ETMENİN KENDİSİ İÇİN BÜYÜK BİR ONUR OLDUĞUNU BELİRTEN ÜLKEN, “BURADA HAKAN ÜLKEN DEĞİL, AYDIN VAR. AYDINIMIZA VE ÜLKEMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ” DEDİ.

Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 79. Genel Kurulu'nda tekrar başkanlığa seçilen Rifat Hisarcıklıoğlu yönetiminde yer aldı. Ülken, Aydın'ı 3. dönemde de TOBB'da temsil etmenin büyük bir onur olduğunu vurgulayarak, "Burada Hakan Ülken değil, Aydın var. Aydın'ımıza ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 79. Olağan Genel Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un katılımıyla TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Genel Kurul'da Hizmet Şeref Belgesi Plaket Töreni ve yerli otomobil Togg için kura çekimi de yapıldı.

Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken'in 3. kez TOBB yönetiminde yer alması, Aydın'ı gururlandırdı. Ülken, Genel Kurul'da yaptığı açıklamada, "TOBB yönetiminde 3 dönem boyunca bulunmak benim için büyük bir onur. Ancak şunu belirtmeliyim ki, burada Hakan Ülken değil, Aydın ilimiz var. Aydın Ticaret Odası var, Aydın Ticaret Odası’nın üyeleri var, Aydın’ın 9 Oda Borsası var. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Daha fazla çalışmaya, daha fazla üretmeye ve daha fazla Aydın'ımıza ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu görevi bana layık gören başta TOBB Başkanım Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere tüm TOBB delegelerine, Aydın'ın 9 Oda Borsa Başkanına, Odamın üyelerine ve yol arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bu başarı Aydın'ımız ve Odamızın gururudur, Odamıza ve ilimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER