© Baykuş Haber

Ayvalık 9. AIMA Müzik Festivali başlıyor

AYVALIK 9. AIMA MÜZİK FESTİVALİ BAŞLIYOR

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde gerçekleşen Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisi (AIMA) tarafından 2013 yılından bu yana düzenlenen AIMA Müzik Festivali, dopdolu bir programla başlıyor. Festival, Ayvalık Belediyesi'nin katkıları ve Sabancı Vakfı desteğiyle 8 Haziran - 24 Eylül 2023 tarihleri arasında yaz sezonu boyunca toplam 12 konserle sona erecek.

Festivalin açılış konseri, O Da Tekfen Brass Band adlı grupla gerçekleşecek ve bu grup Berke Buğra Gökkaya (tuba), Alper Çoker (trompet), Ertuğrul Köse (korno), Kumsal Germen (trombon) ve Deniz Arda Başuğur'dan (trompet) oluşuyor. Açılış konseri, Ayvalık Belediyesi Büyük Park Amfitiyatro'da 8 Haziran 2023 tarihinde saat 20.30'da başlayacak. Bu konserde, hem popüler hem de klasik eserlerin bakır üflemeli beşlisi için düzenlemeler seslendirilecek. Konser, halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleşecek.

Ayvalık 9. AIMA Müzik Festivali, Haziran ayı içinde devam edecek ve 24 Haziran'da "Genç Yetenekler: İlyun Bürkev (piyano) ve Naz İrem Türkmen (keman)" ile 29 Haziran'da "Nil Kocamangil (viyolonsel) ve Cem Babacan (piyano)" konserleriyle devam edecek. Bu etkinlikler, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatmak için bir araya geliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER