© Baykuş Haber

Babalara teknolojik hediye seçenekleri

BABALARA TEKNOLOJİK HEDİYE SEÇENEKLERİ

Sadece elektronik ürünlerin satışına odaklanan Türkiye'nin pazar yeri platformu Turkcell Pasaj, Babalar Günü yaklaşımıyla bir dizi özel kampanya başlattı. Bu kampanya, farklı ilgi alanlarına sahip babalar için çeşitli ürünlerde indirimler sunuyor.

Bakımına özen gösteren babalar için erkek bakım ürünleri, iletişimi seven babalar için cep telefonları, teknoloji meraklıları için bilgisayarlar ve tabletler, oyuncu babalar için ise oyun ekipmanları gibi farklı kategorilerde ürünler, özel fırsatlarla Pasaj kullanıcılarına sunuluyor.

Müziğe düşkün babalar için kulaklıklar ve hoparlörler, sağlıklı yaşamı tercih eden babalar için akıllı saatler ve bileklikler, kahve tutkunları için ise kahve makineleri gibi birçok hediye seçeneği, özel ödeme kolaylıkları ve hediye çekleriyle Pasaj'da bulunuyor.

Ayrıca, Pasaj müşterileri ücretsiz kargo avantajından da yararlanabiliyorlar ve platformdan satın alınan ürünler, yüzde 100 doğa dostu yenilenebilir karton ambalajlar içinde teslim ediliyor. İstanbul içindeki seçili ürünler ve bölgeler için 24 saat teslimat seçeneği de sunuluyor. Babalar Günü yaklaşırken Pasaj, farklı babalar için geniş bir hediye yelpazesi sunuyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER