© Baykuş Haber

Babasının boğazını keserek öldürdüğü oğlu toprağa verildi

Erol POLAT/ÇAYIROVA (Kocaeli), (DHA)- KOCAELİ’nin Çayırova ilçesinde tartıştığı babası Yılmaz Koç tarafından boğazı bıçakla kesilen Tayfun Koç (28) hayatını kaybetti. Baba, gözaltına alınırken, Tayfun Koç’un cenazesi toprağa verildi. 

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde trajik bir olay yaşandı. Tayfun Koç (28), babası Yılmaz Koç tarafından boğazı bıçakla kesilerek öldürüldü. Bu acı olay sonrası baba Yılmaz Koç gözaltına alındı, Tayfun Koç ise defnedildi.

Olay, dün akşam Çayırova'nın Özgürlük Mahallesi'nde bulunan 5 katlı bir apartmanda meydana geldi. Baba Yılmaz Koç ile oğlu Tayfun Koç arasında henüz belirlenemeyen bir sebep yüzünden bir tartışma başladı. Tartışma hızla büyüyerek şiddete dönüştü. Baba, mutfağından aldığı ekmek bıçağıyla oğlunu çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra onun boğazını kesti.

Komşuların duyduğu gürültü ve yardım çığlıkları üzerine olay yerine gelenler, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda, Tayfun Koç'un olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Baba Yılmaz Koç ise polis tarafından gözaltına alındı.

Tayfun Koç'un cenazesi, bugün Yeni Mahalle Merkez Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından Şekerpınar Mezarlığı'nda toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER