© Baykuş Haber

Babasının elini bırakan Kerem, otomobilin çarpması ile öldü

Kemal ERBEN/EĞİRDİR (Isparta), (DHA)-ISPARTA’nın Eğirdir ilçesinde yolun karşısına geçerken babası ile kardeşinin elini bırakan Kerem Uzuntepe (6), kavşakta otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışırken babası ve kardeşi tarafından tutulan 6 yaşındaki Kerem Uzuntepe, maalesef kavşakta bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Olay, dün akşam saatlerinde Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi önündeki trafik lambası olmayan kavşakta gerçekleşti. Yüksel Uzuntepe, çocuklarıyla birlikte Eğirdir Gölü'nü çevreleyen alanda yürüyüşe çıkmıştı. Yolun karşısına geçmeye çalışırken Kerem, babası ve kardeşi tarafından tutuluyordu. Ancak bu sırada, İbrahim Özpınar'ın kullandığı 03 AAR 242 plakalı otomobil, Kerem'e çarptı. Küçük Kerem, hemen Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne götürüldü, ancak tıbbi müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kaza haberini alan anne Sebahat Uzuntepe ve diğer yakınları hastaneye geldi ve büyük bir üzüntü içinde gözyaşı döktü. Otomobil sürücüsü İbrahim Özpınar ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Bu acı olay, Eğirdir ilçesini derin bir üzüntüye boğdu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER