© Baykuş Haber

Bağcılar’da anne ve 3 çocuğunun üzerine elektrik kabloları düştü

Vedat BAYRAKTAR - Serdar ALTINTEPE / İSTANBUL, (DHA)- BAĞCILAR’da caddede ilerleyen kamyonetin dorsesi elektrik kablosuna takıldı. Kamyonet yoluna devam edince elektrik direği ve kablolar anne ve üç çocuğunun üzerine düştü. Bir anda kıvılcımlar ve patlamalar arasında kalan anne çocuklarını kurtarmak için büyük çaba sarfetti. Kameraya yansıyan olayda şans eseri anne ve çocukları yara almadan kurtuldu. Anne Tuğba Postacı, ”Direğin çocuğun üzerine geldiğini gördüm. Çocuk gitti zaten diyerek o an bitti benim için her şey” dedi. 

Bağcılar'da, kamyonetin dorsesinin elektrik kablosuna takılması sonucu meydana gelen olayda, anne ve üç çocuğu büyük bir tehlike atlattı. O anlar kameralara yansıdı ve şans eseri aile yara almadan kurtuldu.

Olay, 22 Haziran Perşembe günü saat 11.00 sıralarında Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi'nde gerçekleşti. Bir kamyonetin dorsesi elektrik kablolarına takıldıktan sonra kamyonet ilerlemeye devam etti, bu nedenle elektrik direği yerinden çıkarak devrildi. Elektrik kabloları ve direk patlayarak anne Tuğba Postacı ve çocuklarının üzerine düştü. Patlama ve kıvılcımlar arasında kalan aile şans eseri yaralanmadan kurtuldu. Anne Tuğba Postacı, korku dolu anları şöyle anlattı: "Çocuğumu kurstan almaya gidiyorum. Küçük çocuk elimdeydi zaten diğeri de sakızını açmaya çalışıyordu. Direğin çocuğun üzerine geldiğini gördüm. Çocuk gitti zaten diyerek o an bitti benim için her şey. Bir baktım elimdeki çocuk savrulmaya başladı. Tel koptuğu gibi çocuğa vuruyor sonra diğer çocuğun çığlıklarını duyunca ona yetişme çalıştım elime geldi, ayağıma geldi, çocuğa yetişemedim."

Kaza sonrası anne ve çocuklarının durumu iyi olsa da travmatik bir deneyim yaşadıkları bildirildi. Anne, kamyoneti süren kişi ve elektrik dağıtım şirketinden şikayetçi oldu. Görgü tanıkları ise olayı şöyle anlattılar: "Kablolar yere düştüğü için alevler çıkıyordu, ateş sıçraması oldu. İnsanlar çıktı ne oluyor diye. Sonra ekipleri çağırdılar."

Bu olay, şansa bağlı olarak anne ve çocuklarının ciddi bir yaralanma yaşamadan kurtulduğu bir anı olarak hafızalarda kaldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER