© Baykuş Haber

Bağcılarda kapısı açık minibüsten düşen 3 kadın yaralandı

Bağcılar’da yaşanan talihsiz bir olayda, kapısı açık bir şekilde seyir halinde olan bir yolcu minibüsünden 3 kadın yola düştü. Bu kaza sonucunda yaralanan vatandaşlar hemen ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Kazanın ardından polis ekipleri minibüs şoförü hakkında işlem yaparken, kazayı görenler yardımcı olmaya çalıştı.

Olay, Bağcılar Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. Kapısı açık bir şekilde ilerleyen yolcu minibüsü, bir virajı dönerken içerisindeki 3 kadın yolcu yola düştü. Çevredeki vatandaşlar hemen müdahalede bulundular ve olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla hastaneye kaldırıldılar. Polis ekipleri, minibüs şoförü hakkında işlem başlattı.

Kaza sonucunda sırtından yaralanan Fadime Deliduman, yaşadığı korku dolu anları şu şekilde anlattı: "Sabah arkadaşımla işe giderken minibüse bindik. Minibüsçü bize ’çabuk olun siz böyle binerseniz iki güne gideriz’ dedi. Minibüse bindik ve tutunmaya çalıştık ama kapı kapanmadı. Normalde de kapılar kapanmıyor. Viraja çok hızlı girdi ve önce iki kadın düştü, ardından ben de düştüm. Belim çok ağrıyor. Kapı kapanabilirdi. İşe gidemiyorum çünkü hareketlerim çok kısıtlı, hatta yürüyemiyorum. Doktorlar doku zedelenmesi olduğunu söylediler. Ambulans geldi ve hastaneye götürüldük ama işimden oldum. Minibüs şoförlerinden şikayetçiyim."

Kazayı gören vatandaş Ümit Durmuş da şunları paylaştı: "Minibüs hızlı bir şekilde virajı alırken kapı açıktı ve içerideki yolcular yola savruldu. Bir kadın çok kötü düştü. Toplamda 3 yolcu düştü. Ambulans ve polis olay yerine geldi. Yerde yaralılar bir süre yattılar. Biz hemen yardım etmeye koştuk. Bir kadın 4 saat sonra dükkana geldi. Diğer kadın ise sırt üstü düştüğü için kötü durumdaydı. Daha sonra gelen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye götürdü. Minibüs şoförü hakkında polis tutanak tuttu. Göztepe ile Fatih Mahallesi’nin minibüs hattı çok yetersiz kalıyor. 30 dakikada bir minibüs geçiyor."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER