© Baykuş Haber

Bağcılar’da tellere asılı ayakkabılar merak konusu oldu 

Serdar ALTINTEPE / İSTANBUL,(DHA) - BAĞCILAR’da elektrik tellerine asılı haldeki çok sayıda ayakkabı merak konusu oldu. Mahalle sakinleri, ayakkabıları kimin ne amaçla elektrik tellerine astığını merak ediyor. 

Bağcılar'ın Güneşli Mahallesi'nde, elektrik tellerine asılı halde bulunan birçok ayakkabı, bölge sakinleri tarafından merak konusu oldu. Ayakkabıların kim tarafından ve hangi amaçla asıldığı konusunda bilgi bulunmazken, bazı ayakkabıların belediye ekipleri tarafından toplandığı belirtildi.

Mahalle sakinlerinden biri, bu olayı şaşkınlıkla karşıladığını ifade ederek, "Şaşırdım, yorum yapamıyorum. Çocuklar mı yaptı bilmiyorum, ama çocuklar o yere nasıl çıkıp ayakkabıları astılar ki? Gerçekten çok şaşkınım" dedi. Başka bir mahalle sakini, daha önce daha fazla ayakkabının elektrik tellerine asılı olduğunu söyledi ve bu ayakkabıların belediye tarafından toplandığını belirtti.

Bir başka genç ise ilginç bir teori öne sürerek, "Belki de kuşlar için yapılmış olabilir, onlar için bir yuva oluşturmak amacıyla asılmış olabilirler" dedi. Ayakkabıların asılma nedeni hala merak konusu olmaya devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER