© Baykuş Haber

Bağcılar’da yerinden çıkan rögar kapağının yol açtığı kaza kamerada 

Vedat BAYRAKTAR - Serdar ALTINTEPE/İSTANBUL,(DHA)-BAĞCILAR’da yerinden çıkan rögar kapağına çarpan hafif ticari araç savrularak park halindeki 3 otomobile çarptı. Kazada yaralanan olmazken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 

Bağcılar'da yaşanan olayda, bir rögar kapağı yerinden çıkarak bir hafif ticari araca çarptı ve aracın kontrolünü kaybetmesine neden oldu. Kontrolden çıkan araç, yol kenarında park halindeki 3 otomobile çarptı. Şans eseri kaza sonucunda yaralanan olmazken, güvenlik kameraları bu olayı kaydetti.

Olay, geçtiğimiz çarşamba günü 100. Yıl Mahallesi'nde meydana geldi. İSKİ ekipleri rögar kapağı temizliği yaparken, basınçlı su kullanılması sonucu rögar kapağı yerinden çıktı. Bu sırada sokaktan geçen bir hafif ticari araç sürücüsü, çıkan rögar kapağını fark etmedi ve çarpma sonucunda kontrolünü kaybetti. Kazada yaralanan olmazken, iş yerinin güvenlik kameraları olay anını saniye saniye kaydetti.

Görgü tanığı Burhan Güloğlu, olayı şu şekilde anlattı: "Rögar temizliği vardı burada, içini temizliyorlardı. İkinci rögar kapağında, basınçtan kaynaklı havalanma oldu. Sallanıyordu o sırada. Araç üstünden geçince birden havaya kalktı. Sonra 3 tane araca çarptı. Maddi hasar oluştu, yaralı yoktu. Sonra polis geldi. Ekipler geldi yolu yaptılar."

Neyse ki bu olayda yaralanma yaşanmamış ve sadece maddi hasar meydana gelmiştir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER