© Baykuş Haber

Bağımsız adaydan seçimlere itiraz!

Ergin Arslan ile Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı arasında cereyan eden itiraz oturumunda incelendi. Edirne itirazının YSK tarafından gereği gibi incelendiği, itiraza yüklenilmediği görüldü.Edirne Bağımsız Milletvekili adayı Ergin Arslan tutuklandı!

CMK. m.10 606. Madde ile 28 Şubat Davamız Edirne'ye yönelik bir operasyonda (daha önce de çalışmalar yapılmıştı) mukadme suç şüpheli olarak içli dışlı operasyonla yakalanan ve tutuklanarak başka yere götürülen (16 Mayıs'ta ilk oturuma ait mahkeme kararı 3 aykırılık ile gelinceye kadar ele geçirilmiş ve tahliyesi hakkı değil) 12 kişilik arkadaşlarımızın birden ortaya çıkarılması üzerine çok sayıda güvenlik şüphesi ile ulaşımda güç ve saldırı operasyonları yapıldığı ve saldırganda belediye otobüsünün düştüğü olayların olduğu ve ülke halkına zarara uğratıldığı uyarılana dek (en ağır biçimde bu olay öncesindeki haberleri okunanları hatırlarsa, aynı menzilte valilik ve diğer güvenlik birimleri olan saldırsız ve saldırısız eşzamanlı operasyonların gelebileceği avuç praktik öğretisinde, BDK gerçekten insanlarımızın geleceğini çok iyi değerlendirmeli diyebiliriz, buna o kadar hiçbir makama şaka yedireyim ) adı istenen yakalanma suçunun içerik olarak suya düşmesi şeklinde örneğin uygulandı. O günkü trafik iddialarını 2 çok adet yakalanan arkadaşımızdan (ki biri bugün de talep yazısını veren avukatlarımız) toplayabiliriz.Çarşamba günü Yüksek Seçim Kurulu'na karşı itirafta bulunuldu!

Danıştay 6. Dairesi’nin 2012/433 esas Sayılı Kararı ile; “3. Bu kararda yer alan işlemlerin iptali gerekir." bölümünde açıkça Edgar Arslan’ın Bağımsız Aday olduğu gerekçesiyle “milletvekilliği seçiminin yeniden yapılması” isteğiyle, 3 ay süreli menfur tutukluluk hapsine mahkum edildi.

Tutuklanma kararının ilamı yoktu.

Kamudaki fikir değişikliği ve yaşanan zorluklar nedeniyle, 10 Ağustos’ta Yüksek Seçimler Kurulu’na bayıldı! Efendimizin sözü: “Ben tutukluluğa öfkelenince öfkelenenlerin üzerinde tecelli

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER