© Baykuş Haber

Bağlarlı çocuklar bayram öncesi sevindirildi

BAĞLAR BELEDİYESİ, İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARA KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE GİYİM DESTEĞİNDE BULUNDU.

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi çocuklara giyim desteği sağlayarak toplam 21 aile ve 87 çocuğa yardım eli uzattı. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, bu sosyal yardım etkinliğinin amacını, "Toplam 250 çocuğumuzun temel giyinme ihtiyaçlarını karşılayarak bayrama mutlu bir şekilde girmelerini amaçlıyoruz" şeklinde açıkladı.

Belediye, kendi kaynakları ve hayırseverlerin katkılarıyla toplanan giysileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için çaba harcıyor. Tespit edilen 50'den fazla aile ve yaklaşık 250 çocuğa bayram öncesinde giysi desteği sağlanacak.

Bu özel etkinliğe katılan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, giysi paketlerini ihtiyaç sahibi ailelere bizzat takdim ederek onlarla sohbet etti. Beyoğlu, bu tür etkinliklerin sosyal yardımlaşma ve dayanışma anlayışının bir yansıması olduğunu vurgulayarak, "İlçemizde ihtiyaç sahibi çok sayıda aile ve çocuk var. Onlara elimizden geldiği kadar destek olduk, olmaya da devam edeceğiz inşallah. Çocukların bayrama diğer akranları gibi mutlu girmesini arzuluyoruz" dedi.

Bağlar Belediyesi, sosyal belediyecilik ilkelerini benimseyerek ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatmayı sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER