© Baykuş Haber

Bahçede bayram kahvaltısı yaparken dehşeti yaşadılar

SAKARYA’NIN SERDİVAN İLÇESİNDE KOMŞULARI İLE TOPLANIP EVİNİN BAHÇESİNDE KAHVALTI YAPMAK İSTEYEN MURAT TOKLUCA İLE ARKADAŞI CEVDET TOPALOĞLU’NUN BAYRAMI, NEREDEN GELDİĞİ BELLİ OLMAYAN YORGUN MERMİ SEBEBİ İLE ZEHİR OLUYORDU. O ESNADA BAHÇEDE YAŞI KÜÇÜK ÇOCUKLARINDA BULUNDUĞUNU ANLATAN TOKLUCA, “İNSAN HAYATI NE KADAR DA BASİT, ÇOCUKLARIN OLDUĞU BİR ORTAMDA KAHVALTI YAPARKEN YORGUN MERMİ İSABET ETTİ. CANIMIZDAN OLABİLİRDİK, ÇOCUKLARIMIZA İSABET ETSE BUNUN HESABINI KİM VERECEKTİ”

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde, bayramı komşularıyla birlikte bahçesinde kahvaltı yaparak geçirmek isteyen Murat Tokluca ve arkadaşı Cevdet Topaloğlu, havada uçuşan nereden geldiği belli olmayan yorgun mermilerin hedefi oldu. Olay, çocukların da bulunduğu bir ortamda gerçekleşti ve facia an meselesi gibi oldu. İsabet eden mermi Murat Tokluca'nın karnına çarptı, ardından Cevdet Topaloğlu'nun koluna geldi. Neyse ki çocuklara isabet etmedi. Tokluca, olayı şu sözlerle anlattı: "İnsan hayatı ne kadar da basit, çocukların olduğu bir ortamda kahvaltı yaparken yorgun mermi isabet etti. Canımızdan olabilirdik, çocuklarımıza isabet etse bunun hesabını kim verecekti?"

Her yıl uyarılara rağmen havaya ateş açma eğiliminde olan insanlar, böylesi tehlikeli olaylara yol açabiliyor. Polis ekipleri olayı incelemeye aldı ve soruşturma sürdürülüyor. Bu tür olayların önüne geçmek için toplumsal bilinç ve güvenlik önlemlerinin artırılması önemlidir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER