© Baykuş Haber

Bahçelievler’de kalaşnikoflu saldırı: 1 ölü 

Mikail BIYIKLI/İSTANBUL,(DHA) - BAHÇELİEVLER’de otomobiliyle caddede duran Bilal Diril, arkasından gelen başka araçtakilerin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.  Kalaşnikof silahın kullanıldığı saldırı anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Bahçelievler'de trajik bir olay meydana geldi. Bir aracın caddede durduğu sırada arkadan gelen başka bir araçtakiler tarafından silahlı saldırıya uğrayan Bilal Diril hayatını kaybetti. Olay, Ahmet Yesevi Caddesi'nde geçtiğimiz gece saat 02.00 sıralarında gerçekleşti.

İddialara göre, bir sokaktan caddeye iki araç birden çıktı. Öndeki araç sokak başında durdu. Ardından gelen beyaz renkli başka bir araç, duran aracın yanına yaklaşarak içerisindeki kişiler uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Saldırı sonucu aracın sürücüsü Bilal Diril olay yerinde yaşamını yitirdi. Silah sesini duyan çevre sakinleri durumu polise bildirdi.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu ve çevredeki delilleri topladı. Bilal Diril'in cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Araç çevresinde ise 12 adet kalaşnikof mermi kovanı ve çok sayıda 9 mm tabanca mermi kovanı bulundu.

Polis, silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüpheli veya şüphelileri yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayın görüntüleri, polisin soruşturmasına katkı sağlayacak.

Bu üzücü olayın detayları ve soruşturması devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER