© Baykuş Haber

Bahriyeliler, Kurban Bayramı’nı görevde karşıladı

Dinçer AKBİR- Selda Hatun TAN/GÖLCÜK (Kocaeli), (DHA)- TÜRK Deniz Kuvvetleri’nin önemli vurucu güçlerinden TCG Salihreis fırkateyninde görevli bahriyeliler, Kurban Bayramı’nı gemideki görevlerinin başında karşıladı. TCG Salihreis Komutanı Deniz Yarbay Çağdaş Olcay, ”Bu bayramı ülkemizin mavi vatandaki hak ve menfaatlerini korumak için gemimize tevdi edilen görev doğrultusunda yakınlarımız ve sevdiklerimizden uzakta geçireceğiz” dedi.

Dinçer AKBİR- Selda Hatun TAN/GÖLCÜK (Kocaeli), (DHA)- Türk Deniz Kuvvetleri'nin önemli vurucu güçlerinden biri olan TCG Salihreis fırkateyni, görevlerinin başında Kurban Bayramı'nı karşıladı. TCG Salihreis Komutanı Deniz Yarbay Çağdaş Olcay, gemideki bahriyelilere hitap ederek, "Bu bayramı ülkemizin mavi vatanındaki hak ve menfaatleri korumak için gemimize tevdi edilen görev doğrultusunda, yakınlarımız ve sevdiklerimizden uzakta geçireceğiz" dedi.

TCG Salihreis fırkateyninde düzenlenen bayramlaşma töreni, TCG Salih Reis 2'nci Komutanı Deniz Binbaşı Can Telemeci'nin, TCG Salihreis Komutanı Deniz Yarbay Çağdaş Olcay'ı karşılamasıyla başladı. Yarbay Olcay, personele hitaben yaptığı konuşmada, "Değerli silah arkadaşlarım, bu bayramı ülkemizin mavi vatanındaki hak ve menfaatleri korumak için gemimize tevdi edilen görev doğrultusunda, yakınlarımız ve sevdiklerimizden uzakta geçireceğiz. TCG Salihreis ailesi olarak tüm personelimin Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Ailelerinizle yapacağınız görüşmelerde, benim de selamımı iletmenizi rica ediyorum. Daha nice bayramları sevdiklerinizle beraber, sağlık ve huzur içerisinde geçirmenizi temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yarbay Olcay'ın konuşmasının ardından gemi personeliyle tek tek bayramlaşma gerçekleşti ve personele kolonya ve çikolata ikram edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER