© Baykuş Haber

Bakan Baktan, Osmaneli Belediyesi tam destek

OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANI MÜNÜR ŞAHİN, GEÇTİĞİMİZ GÜN BİR TAKIM ZİYARETLER İÇİN BİLECİK'E GELEN GENÇLİK VE SPOR BAKANI OSMAN AŞKIN BAK'A BİR DOSYA VEREREK, "KAPALI YÜZME HAVUZU PROJESİ"NE TAM DESTEK ALDIKLARINI SÖYLEDİ.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik'e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a yaptığı ziyaret sırasında "Kapalı Yüzme Havuzu Projesi" için destek aldıklarını açıkladı. Başkan Şahin, Bakan Bak'a bir dosya sunarak projelerini tanıttı ve destek istedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, geçtiğimiz günlerde Bilecik'e ziyarette bulundu ve burada çeşitli etkinliklere katıldı. Bakan Bak'ın son durağı Osmaneli oldu. Burada Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, bakanlığın yatırımlarını ve spor okulları faaliyetlerini incelediği Bakan Bak'a bir dosya sundu.

Başkan Şahin, "İlçemizde gençlik merkezinde gençlerle buluşan bakanımız, ardından Osmaneli Belediyesi Kültür, Sanat, Spor Konağı’nda sporcularımız ve halkımızla buluştu. Bakanımıza talep ettiğimiz ’Osmaneli Kapalı Yüzme Havuzu Projesi’nin süratle başlaması talimatını verdi. Bakanımız ayrıca 3 köyümüz ve merkezimiz için hazırladığımız projeleri dosya halinde verdik. Bunlar halı saha, voleybol/basketbol sahası, üç adet tenis kortu, Beşevler mahallemize halı saha, sentetik sahamızın halısının değişimi, ilçe stadımızın aydınlatmalarının güçlendirilmesi ve gece maçı yapılacak kaliteye gelmesi, ilçemize bin öğrencilik KYK yurdu yapılması, güreşçiler için kapalı antrenman salonu yapılması gibi projelerimize bakanımız destek sözü verdi" dedi.

Başkan Şahin, Bakan Bak'ın projelere destek sözü vermesiyle ilçenin spor ve altyapı çalışmalarının hız kazanacağını belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER