© Baykuş Haber

Bakan Bolat, Ukrayna Başbakan Yardımcısı ile telefonda görüştü

ANKARA, (DHA)- TİCARET Bakanı Ömer Bolat, Ukrayna Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi Bakanı Yulia Svyrydenko ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini belirterek, ”Ukrayna’nın alt ve üst yapısının yeniden inşası için, Ukrayna ekonomisinin normalleşmesine katkı sağlayacak girişimleri iş dünyamız ile birlikte desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ukrayna Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi Bakanı Yulia Svyrydenko ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesini paylaştı. Bolat, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, "Ülkemiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Rusya-Ukrayna krizinin çözümünde ve tahıl koridoru inisiyatifi sürecinde aktif rol alarak çözüm önerileri geliştiren kilit ülke olma konumunu devam ettirmektedir." dedi.

Bakan Bolat, Ticaret Bakanlığı olarak Ukrayna'nın alt ve üst yapısının yeniden inşası için ve Ukrayna ekonomisinin normalleşmesine katkı sağlayacak girişimleri iş dünyasıyla birlikte desteklemeyi sürdüreceklerini ifade etti. Ayrıca, Serbest Ticaret Anlaşması'nın uygulanması ve Ukrayna ile ikili işbirliğinin geliştirilmesine yönelik adımları değerlendirdiklerini sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER