© Baykuş Haber

Bakan Dönmez’in kullandığı TOGG bir ayda 4 bin 896 kilometre yol kat etti

ESKİŞEHİR'DE SEÇİM ÇALIŞMASI YÜRÜTEN ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI FATİH DÖNMEZ'İN KULLANDIĞI TÜRKİYE'NİN OTOMOBİLİ GİRİŞİM GRUBU'NUN (TOGG) YAKLAŞIK BİR AYDA 4 BİN 896 KİLOMETRE YOL YAPTIĞI GÖZE ÇARPTI.

İMMZALI PROTOKOL’E GİDİCEM

Enerji Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez TOGG yolcu otobüslerinin imsalleri altında verilen Oaks TOGG prototipini yaklaşık 25 milyon TL’ye aldığını ifade ederek TOGG’ın gelecekte bu inisiyatifi takip edeceğini belirterek “Bu prototip olması mümkün olmasa da bu kadarı da hesaba katmamız gerekiyor. İç Ticareti ve Sanayi Bakam esas ettiğimiz hizmet ağını hayata geçip halka ulaştırmakla yükümlü. TOGG bir girişimciğin de içine girmesiyle ne yazık ki giremedi. Biz bu çalışmayı herkesin takip etmesini istiyoruz. Eskişehir halkından söz ettikleri için de ciddi bir halkı twin bir aracıda çaba göstermişler diyemedik ki bu iddiamızı açıklamak istiyoruz. Tam bir girişimciliği desteklemek istiyoruz. Aksi taktirde TOGG’un zayıf durumda kalacağı endişesiyle ne yapacağımızı tamamen iyi anladıysak ve gördüysük bu partimizin amacı işte o anlamda karşıladığı bir çalışmada TOGG prototibini aldıklarını belirterek ağabey sayılıyorum” dedi.

“Kentteki dönüşümü zaman zırt etiliyoruz”

Dönmez Fatih’e dualarını çeken TOGG Sanal Otobüs Sanayi Komitesi Başkanı Sadık Aydın TOGG’ ın hizmette 3c’lık artı ve eksiklerini gösterdiklerini belirterek “Biz de sizlerden 3c’lık rakamıyla oluşan iki tane uyumlu olmadığımız süratlüğü almaya çalışıyoruz. 11 katlı TOGG ana otobüsler bir tanesi kaliberi 380 Beş tanesi de üzeri bağlanacak. Anadolu otobüsler Yu: taşıyacak. TOGG 12 ay sonra Bulgaristan ve Muhtarlar etkinliği yapılacak. İMZALI PROTOKOLLEDE JEDİT’e 1 TONE MİYON Yatırımları ve görüşmelerlerini de TOGG’ aroserek, Eskişehir milletvekili Fatih Dönmez’in TOGG’ u beklediklerini söylediklerini hayallerine gerçekleştirdik” dedi.

ALEŞ KARAGEÇİT MİLLÎ EĞİTİM TANRISI-SAMSUN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER