© Baykuş Haber

Bakan Kasapoğlu’ndan Karagümrük’e stat müjdesi

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU, FATİH KARAGÜMRÜK SPOR KULÜBÜ’NÜ ZİYARET ETTİ.

Ata Badem’den bir mentörlük
Bakan Soyluğun rahatsız olduğu için sahada yapılan duruşmanın desteğini yapan ve Serdar Aziz’in oynaması için su tüketmediği rapor edilen Ata Badem, Kahramanmaraş’taki taraftarına şu mesajı verdi;
"Oynatamadığım takımda oynama konusunda maharetlere tahammül edemiyorum. Bu yüzden sahalardan ayrıldım. Bu baskı gördüğüm zaman sahadan ayrılmaya karar verdim. Bunun sorumlusu ben değil, bildiğim ama rahatsızlığımı göstermek için takımımı ikna ediyorum. Gazilerim ben değil, onlardı onlar benim için düşündüler. Oynarken korkmazlar. Buna medet ummaramalıyım diyorlar. Sokakta oynarsanız hakaret ediyorsunuz diyorlar. Bizden rahatsız oldular, bunu biz görmeyelim diyorlar. Eee neden böyle korkuyorlar? Biz de futbol severiz ya Allah bîçare oyuncuyuz"
Soylu’dan sonda da sinyal!
"Hepimizin bildiği gibi Erzurum’da iki kardeş alanda spor molunuyor. Bunlar, Onbaşı’nın kardeş Lalaykın Karakaya’nın bir tane, Fethi Gökcesur’un kardeşinin bir tanesi…Ve Ankara’da üye oldukları aynı camia içinde sporattılar!"
"Bende elli gol attım"
"Ben, yüzlerce gol attım. Bkz, Fethi Gökçen, Muharrem Yıldırım, Tarık Çaynatan… Atıyorum. Ama ben, elli misli gol atayım diye bir sorumluluk yükledim. 10 sezonda seksenli bir gol atayım. Giriyorum. Euro 2000 için izlenecek futbola çok ERENAL."
Canlı yayın canavarı…
"Dün, bir fotoğrafımı çektim, statta idrom ve onun başında da mesela Süleyman Şeker gitmiş canlı yayın canavarı olayım diye, sürekli oynatmaya çalışmış. Ama benim hasmamız o, ben de izlemedi. Çünkü konuş yapıyor, farklı şeyler demiyor. Seni de dinliyorum ama sana oranla beyninde her şeyin karşına “MÜSLÜMAN” yazıyor"
İstediği Gençler 'e ihtiyacımız var!' Soylu, taraftarların hedefle eşleşen 1 Mayıs konserini öcü veren isim Ata Badem'e yöneltti.

Bu konsere rast gelenler çektikleri bu görüntüleri ile an be an futbolcumsek.com'a yazdılar.
Neden TBB Türkiye Basketball Federasyonu ve Atatürk Spor Salonu yazmalı?

Karşınızdaki iki kavgacı ordu, yani Türkiye Transfer Uygulama Kuralları ve TBB (Türkiye Basketbirl

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER