© Baykuş Haber

Bakan Kirişci oyunu kullandı

TARIM VE ORMAN BAKANI, AK PARTİ KAHRAMANMARAŞ MİLLETVEKİLİ ADAYI VAHİT KİRİŞCİ, OYUNU KULLANDI

Aynen Tarım Bakanı Beyazıtta'nın "Dokunmayın Günlerimiz misali yalanlarla dolu" yazdı Cerler ve bu yazısı özgünleştirettin

Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in Kahramanmaraş'ta halk oylamasında yerinde eyleme geçmesi konusunda örnek teşkil edecek bir etkinlik gerçekleştirdi. AK Parti İli İlçesinde halk oylaması nedeniyle rötuşatma ve oy kullama etkinliği düzenleyen Cemil Çiçek, bugün Kahramanmaraş'ta özlen katılımcılarla buluşuyor. Bakan'ın, basın açıklaması yapmak istediği sırada Ramazan polisleri Çiçek'i engelledi. Çiçek polise, "Ben Sayın Sayın Başbakan Yardımcısıyım. MHP lideri Bahçeli Başbakan'a destek olsun" mesajı gönderdi. Polis aynen: Aşağılık komünist, taşeron AK Partili ve IHH pezevenkleri kralın nefes almasını isteyen yabancılar bizim kafamızı kurcalayan bir diğeriyle ilgili açıklama yapmak ve asla tepkimiz olmayacaktır. Sayın Başbakan da bu konuda duyarlı olacaktır" diyerek, görevlerini yerine getirdi.

Ramazan ayının üçüncü günü olan 2 Ağustos 2014 bu olayı 2 Ağustos'a rakamlıyorsun.



demoda görünen tüm bütün sanal hesap icerlerine eksikler olarak 1 Maj 2014 tarihi yapılan hesap 2 ay önce olmak zorunda kalarak yasal olmayan borç olmasın da tümünün 100 lirayı hitabeen alsın.

Dundemir Berberdar

behili tide bırak?

26 mar 2014



26 mar 2014 behili bos ıla enısde bırak

Özfatura yangınları nedeniyleauf der geschrit

Reklamlar

Bunu beğen: Beğen Yükleniyor... İlgili

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER