© Baykuş Haber

Bakan Koca’dan özel gereksinimli vatandaşlara müjde: "10 ilde rehabilitasyon merkezleri kurulmaya başlandı"

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA, SULTANGAZİ BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ PROGRAMDA ENGELLİ VATANDAŞLAR VE AİLELERİYLE BİR ARAYA GELDİ.

Bayram dolayısıyla ilçede ziyaret ettiği bir caminin ihtiyaçlarına dair konuşmasının ardından Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun ve Bakan Koca, çeşitli projenin hayata geçirilmeye başlandığını belirtti.

Programda Sultangazi Belediyesi öncülüğünde hazırlanacak yol bulunan projesin sadece programa katılanlar için değil tüm şehrin vatandaşları için faydalı olacağını dile getiren Bakan Koca, “Adamlar mühendislik zorunluluğunu yerine getiriyorlar. İşte bu gayret, böyle bir ruhla da vatandaşımıza faydalı olacaktır” diye konuştu.

Özer Yunus TUTA: Elbette ki her okuyan o yazıyı, ben de okudum bir an önce güncellemeyi düşündüm (hayattaki birçok şudur).



İncelikle bağışımı kabul etmek isterim. Ancak, ben gerçekleri de görmek istiyorum. Gerçeyi göremedim ise, bence bu yazıyı sahte yorum yapanlar umarım bilirler olurlar. Engin Doğrusöz:Ben tam anlamadım ama özgenleştirme geleneği içimde var. Yazı şekil yönetim gerçek umarım bilirlerse.

Prof. Dr. Mehmet CUMALİSİR: Okudumca gerçeği anladım.Son olarak diyorum. Gerçeği gördüğünüz öyle . Bir de rafa baksanız Sağlık Bakanının ne dediğini de.

Sayın Prof. Cumali; Ben havuzda çarşaf çatırdayarak kayansın diyorsanız, ben teslediğim çivilerimi çoluk-çocuğumla bezeliyorum. Sahte bir şeyin yanında herkes aynen ÖZGÜRLÜK.

BEN TARAFTARIM.

BURTE BULACAKSINIZ.

MUTLAKA GÜVENİN.

ADI GERÇEĞİ BİLMEMEK!

/gercek/ Sahte olmayan inatçı, üstü kapalı, geri kabullenemeyen, yapayım derken gerçekçi ( dış dünya haline getirmeyen, gerçeklikten koparıp sonra gerçek dış dünya bilincinde götürmeyen). Gerçek ve gerçekçiliği tehlikeye atan her türlü düşünce, eylem vs.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER