© Baykuş Haber

Bakan Tekin memleketi Erzurumda

ERZURUM’A GELEN MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN, İLK OLARAK ERZURUM VALİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bayram ziyaretleri kapsamında Erzurum'a geldi. Sabah saatlerinde şehre gelen Bakan Tekin, ilk olarak Erzurum Valiliği'ni ziyaret etti. Vali Okay Memiş tarafından karşılanan Bakan, valilikte Erzurum ile ilgili bilgilendirme aldı.

Deprem bölgesindeki hazırlıklar hakkında da konuşan Bakan Tekin, bölgedeki eğitim ihtiyaçlarını Eylül ayına kadar karşılamayı hedeflediklerini belirtti. Deprem sonrası bölgedeki eğitim öğretim ortamlarını geliştirmek için çalışmaların sürdüğünü vurguladı.

Erzurum'un Türk-İslam devletleri dünyası açısından, Kurtuluş Savaşı mücadelesi açısından, ve Türkiye'nin geleceği açısından büyük bir öneme sahip olduğunu ifade eden Bakan Tekin, şehrin tam bağımsız, özgür, ve önemli bir konuma sahip olduğunu vurguladı.

Bakan Tekin, Valilik ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile görüşen Bakan, belediyenin projeleri ve hizmetleri hakkında bilgi aldı. Son olarak AK Parti İl Başkanlığı'ndaki programa katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER