© Baykuş Haber

Bakan Tekinden yeni eğitim öğretim yılı mesajı

MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN, ÖĞRETMENLERE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN BİR MESAJ YAYIMLADI. TEKİN, “ÖĞRETMENLERİMİZ SAYESİNDE YARINLARIMIZIN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZA BİLGİYİ AKTARARAK DAHA SAĞLAM TEMELLERE OTURTACAKTIR” DEDİ.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle öğretmenlere başarılar dilediği bir mesaj yayımladı. Bakan Tekin, öğretmenlerin önemine vurgu yaparak, öğretmenlerin Türkiye'nin geleceğini şekillendiren bir meslek olduğunu ifade etti.

Bakan Tekin, öğretmenlerin toplumun temel değerlerini ve kültürünü aktaran kişiler olduğunu belirtti. Ayrıca öğretmenlerin, çocukların sadece zihinsel değil, duygusal ve ahlaki gelişimlerine de katkı sağladığını vurguladı. Özellikle çocukların kalplerine dokunan her öğretmenin, onların hayatlarını şekillendiren önemli bir rol üstlendiğini dile getirdi.

Bakan Tekin, öğretmenlerin emeklerinin ve fedakarlıklarının büyük bir değere sahip olduğunu ve bu değeri maddi hiçbir karşılığın ödeyemeyeceğini belirtti. Aynı zamanda öğretmenlerin Türkiye'nin ilerlemesine ve gelişmesine katkı sağlayan kahramanlar olduğunu ifade etti.

Mesajında öğretmenlerin Türkiye'nin bugünkü başarısının temelini oluşturduğunu ve bu başarıyı sürdürmek için öğrencilere rehberlik etmeye devam etmelerinin önemine vurgu yaptı. Bakan Tekin, öğretmenlerin her çocuğu bir Türkiye olarak gördüğünü ve bu anlayışla öğrencileri bilgi, ahlak, ve değerlerle donatarak Türkiye'nin geleceğine katkı sağladıklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER