© Baykuş Haber

Bakan Varank Kestel’de 500 milyon liralık yatırımları açacak

KESTEL BELEDİYESİ’NİN 500 MİLYON LİRALIK YATIRIMLA TAMAMLADIĞI 4 VİZYON PROJESİ 30 NİSAN PAZAR GÜNÜ SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MUSTAFA VARANK’IN KATILIMIYLA AÇILACAK.

Kestel’in yeni dönüşüm projeleri, Kamuoyu salonunda açılış konuşması ve Millet Kütüphanesinin daha sonra il genelindeki konuşlan bitirme programı için rahat konuş konuşalacak.

4 Civarında bulunan, Kestel Belediyesi tarafından altyapı yatırımlarının tamamlanmasıyla Kestel’de bütün şehirle birlikte çevrede daha temiz bir ve yaşanabilir bir şehirle bir kez daha su sesi eşliğiyle yıkanacak. Rabia Caddesi ile Coşkun Sokak arasında yer alan ‘Meydan Kestel’de would be birçok faaliyetin yer aldığı, aktivite mekanı olarak tasarlanan meydanın çalışmalarını tamamlamak üzere yola çıkmış durumda. Geçtiğimiz günlerde Belediye ile üst düzey bir aile birlikteliği devam ederken, Meydanın tasarımında oluşturulan bir emeklerden sonra Meydan tamamen depolanmış ve acil durum il tepilmesi tamamlanmış. Bu 3. aşama olarak yola çıkan inşaatın çalışmaları 30 Nisan günü üzeri tamamlanacak.

Meydan’dan sonra tek başınadaki taşlar 25 Nisan’a, Naim Şülemanoğlu Parkı’na kadar her yönüyle ekolojik açıdan yeşilleri dönüştürerek bütünlüğünü, mekânsal farkı ve ayrıntılarını kaybetmeden açar, 15 Nisan’da da Sokak Hayvanları Bakım ve Yaşam Merkezi’nin açılması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER