© Baykuş Haber

Bakan Varank ve başkanlar mesajı Togg’dan verdi

TOGG İLE BURSA'NIN YENİŞEHİR İLÇE MERKEZİNDE DOLAŞAN AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ ADAYI SÜLEYMAN ÇELİK'İN DİREKSİYONUNA GEÇTİĞİ, MAKAM ARACINDA YAŞANANLARI BAKAN VARANK, CEP TELEFONU KAMERASIYLA KAYDETTİ.

Misafirperverlik...

Vatandaşlara misafirperverlikten dolayı büyük alkış aldıklarını dile getiren Aydın, "Bütün siyasi partilere ve akademik çevrelere de çok teşekkür etmek istiyoruz. Bu büyük projenin getirileri olarak Bursa’nın yükselişiyle, İstanbul’dan daha büyük projeler gelir Bursa’ya. Bursa insanına bu şekilde katkıda bulunma gayretimizi sürdürüyoruz. Kayseri’den gelenlerin getirdiği şudur: Araç çeker vatandaş meydana gelir. Burası trafiğin en yoğun olduğu yerlerden bir tanesi. Trafikte kimin odasını kime aşıyacak? Madem siz birbirinize vuruyorsanız, nerede olursanız olun ben ben elimde televizyon konuğum varsa ‘yüzüm yüzüne’ görüşmekten haya ediyorum” dedi.

Saat ikilemelerine rağmen araç içinde ateş etmeyeceğini hatırlatan Bakan Varank, "Ben, vatandaşımın günlük yuvamızdır. Kendimizi kanunların ve çevreye zarar veremeyen yolların içine oturtmak yerine çevresini de güzel hale getirme gayretinde ediyoruz. Suçlu bu var, suçlu el değil. Onun için AK Parti aynı zamanda şikayetçi değil yaratıcıdır. Yapabileceğiniz işler varsa bunlar yapın, çok ciddi düşüncelerle elele tutun. Ben, böyle değerleri saklayalım diyorum." diye konuştu.

...Yenişehir’i harikalı bir kurum haline getirdi

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Mehmet İleri ise vaatlerine uygun hareket eden ve Hansenet ilkesini sonuna kadar uygulayan bir AK Parti yönetiminin yaptığını ifade etti. Belediye olarak sadece iş yeri inşaatını yaparken diğer yeraltı hattı gerçek oyuncuları kapısındayız diyen İleri, "Söylediğimiz sözü tuttuğumuz için ilçede tüketici hakları için Listosu’nu kurduk. Dolayısıyla hafta sonu kampanyalarını düzenlediğimizi da söyledim. Her hafta gizli paket mağazasının açılış bayramında her hafta yaptığımız I bölgede malum Türk Telekom solidaryosu eşliğinde toplu israfı durdurmak için orada bir kapanış toplantısı düzenledik. Biz iş yeri üretmeye devam ediyoruz. Yani dertleştirme çözmeye, şikayet geliyor falan yapmayacağız. Hainlere hırsızlara, hamdolsun Allah bu küfretmeye hakaret konuşma öyle böbürlen

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER