© Baykuş Haber

Balıkesirde 10 kilometreye 1 ekip

BALIKESİR VALİSİ HASAN ŞILDAK YOL KONTROLLÜNE KATILDI

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Kurban Bayramı öncesinde ve bayram süresince yoğun trafik beklenen Değirmenboğazı Yol Kontrol Noktası'nda "Trafik Farkındalığı Uygulaması"nın yapıldığını ve sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda hatırlatmalarda bulundu. Vali Şıldak, bayram tatili boyunca her 10 kilometrede bir trafik ekibinin görev yapacağını belirtti.

Bayramın ve yaz sezonunun başlamasıyla trafik yoğunluğunun arttığını vurgulayan Vali Şıldak, Balıkesir'de alınan tedbirleri açıkladı. Bu tedbirler kapsamında emniyet ve jandarma ekiplerinin sayısının artırıldığını ifade eden Vali Şıldak, özellikle turistik bölgelerde güvenliği sağlamak için önlemlerin alındığını belirtti.

Vali Şıldak, sürücülere trafikte dikkatli olmaları, emniyet kemeri takmaları, hız sınırlarına uymaları ve cep telefonu kullanmamaları konusunda uyarılarda bulundu. Ayrıca denizde güvenlik önlemlerinin de alınması gerektiğini, denize girecek olanların boğulma riskine karşı dikkatli olmalarını istedi.

Ayrıca orman yangınlarının riskine karşı da uyarılarda bulunan Vali Şıldak, vatandaşlara ormanları korumaları ve duyarlı olmaları çağrısında bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER