© Baykuş Haber

Balıkesirde 22 aranan şahıs yakalandı

BALIKESİR'DE POLİS EKİPLERİ İL GENELİNDE YAPTIKLARI ASAYİŞ UYGULAMALARINDA ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANAN 22 ŞAHIS GÖZALTINA ALINIRKEN, ADLİ MAKAMLARA SEVK EDİLEN 11 ŞAHIS TUTUKLANDI.

Balıkesir'de polis ekipleri tarafından il genelinde gerçekleştirilen asayiş uygulamaları sonucunda çeşitli suçlardan aranan 22 kişi gözaltına alındı. Bu operasyonların ardından adli makamlara sevk edilen 11 kişi tutuklandı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Karesi, Bandırma, Burhaniye, Edremit, Erdek ve Gönen ilçelerinde yoğun bir çalışma yürüttü. Bu operasyonlar sırasında çeşitli suçlardan aranan 22 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Ardından bu şüpheliler adli makamlara sevk edildi ve yapılan değerlendirmeler sonucunda 11 kişi tutuklandı.

Operasyonlar sırasında ayrıca 2 ruhsatsız tabanca ve 15 fişek ile 1 ruhsatsız tüfek ve 5 kartuş ele geçirildi. Balıkesir Emniyet Müdürlüğü, il genelindeki asayişin korunması ve suçların önlenmesi için çalışmalarına devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER