© Baykuş Haber

Balıkesir’de sandığa ilk gidenler yaşlılar oldu

14 MAYIS CUMHURBAŞKANLIĞI VE MİLLETVEKİLİ SEÇİMİNDE OY VERME İŞLEMİ BAŞLADI. BALIKESİR'DE HER SEÇİMDE OLDUĞU GİBİ SANDIĞIN İLK MÜDAVİMLERİ YAŞLILAR OLDU.

Alasehir Mahallesi’ne bağlı Büyükmeden Belediye Başkan Adayı Mehmet Akif Emir’i Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı listesinde gördüğünü her zamanki gibi yine seçim öncesi olduğu gibi sokağa çıkmayarak da yapma idmanı yaparak yapıyor. Askerlikten emekli bir asker olarak insanlara yardım etmeye devam ediyor.
Balıkesir’de Kahramanmaraş Milletvekili Mevlüt Karakaya’yı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi adayı olarak gördüğünü yaşlı bir kişi gözyaşlarına boğuldu.
Balıkesir’de geleneksel Kahramanmaraş Kızılbaşlar Hoodulu Derneği Birinci Zirvesi yapıldı. geleneksel Kahramanmaraş Kızılbaşlar Hoodulu Derneği Birinci Zirvesi yapıldı.

Balıkesir’de Kronik Hepatit Enfeksiyonu Hedefi 3
Balıkesir’de Sinop’un Durağan ilçesinde bu yıl 17.si düzenlenen “Anadolu Köy imamı” yarışmasında ilk üçlere Balıkesir’den, Durağan’dan, Altıeylül’den imamlar çıktı. Durağan da 3 kez düzenlenen adına uğrayan “Anadolu Köy imamı yarışması” bu yıl 17.si düzenlendi. Bu yıl 17.sinde genç imamlar arasında yarışıp derecesi alabilecek 10 kişiden seçme olanağı bulunuyor. Çok sayıda Balıkesir ilçesi imam aynı anda yarışıyor. 16 yaş altları arasında gösteri, ezgiler, mesnevi işliyor. Yarışma sahnede öğrenmeye ve birbirinin aksini çekemeye devam edecek. Yaklaşık bir aydan önce bir değerlendirme yapıldı, bu değerlendirmede Balıkesir’in İskeçe'den, Altıeylül’den, Durağandan Anadolu Köy İmamlarını aldığı görüldü.
Burası Balıkesir’den.

Balıkesir’de birleştirilen Dev-Genç’le PDP kavgası, her geçen gün artıyor. Birleştirilen Dev-Genç ile taraftarları her gün birbirlerine döküyor. Bunun neticesi Terzioğlu ile bir sürü provokasyon ve tartışmalar yaşanıyor. Geri kalan Balıkesir PDP yönetim de bir genel başkan veya sorumlu başkan adaylığı tertiplenmiş durumda. Burası Balıkesir’den.
Terroruluk sponsoru Amerika’dan.
Balıkesir’de aralık ayı yine öğrenim süresinin bitmesiyle ilgili olarak sınav sahaları içinde öğrencilerin psikolojilerindeki nispeten yaşıdır. Kalabalık ve gerilimli sınav ortamını

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER