© Baykuş Haber

Balıklıgölde toplanacak çöp bulamadılar

BALIKLIGÖL’DE TOPLANACAK ÇÖP BULAMADILAR

Şanlıurfa, tarihi ve turistik cazibesi ile öne çıkan mekanlarına sahip Balıklıgöl ve çevresinde, Dünya Çevre Günü'nü kutlamak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, katılımcılar çöp toplamak için çaba harcadılar, ancak çöp bulamadılar.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un yönlendirmesiyle Temizlik İşleri Müdürlüğü, iş planında değişiklik yaparak, performans sistemini uygulamaya koydu. Bu çerçevede ilçenin tüm bölgelerini temiz tutma hedefine odaklanan ekipler, titiz çalışmalarıyla halkın takdirini kazandı.

Balıklıgöl, Hz. İbrahim Makamı, tarihi çarşılar, hanlar bölgesi, Hz. Eyyüp Peygamber Makamı gibi günlük binlerce ziyaretçi çeken yerler ile birlikte ilçenin genelini tertemiz tutmak için yoğun bir çalışma programı uygulayan Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, erken saatlerden gece yarısına kadar şehrin her köşesinde temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Sürekli olarak süpürme, çöp toplama ve yıkama işlemlerini gerçekleştiren ekipler, aynı zamanda vatandaşların Turkuaz Masa üzerinden ilettikleri talepleri de anında ilgili ekiplere yönlendirerek sorunları çözüme kavuşturuyorlar.

Şehirdeki tarihi alanlar, çarşılar, sanayi bölgeleri ve kalabalık bölgeleri temiz tutma hedefi doğrultusunda gece yarısına kadar süren çalışmaları yakından takip eden Başkan Mehmet Kuş, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün ekipman parkını güçlendirdiklerini ve temizlikte sıfır sorun ilkesine ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER