© Baykuş Haber

Balkan 2incisi Kepezli Elif

KEPEZ BELEDİYESİ JUDO TAKIMI SPORCUSU ELİF SALA, KUZEY MAKEDONYA’DA YAPILAN JUDO ÜMİTLER BALKAN ŞAMPİYONASINDA BALKANLAR İKİNCİSİ OLDU.

Kepez Belediyesi Judo Takımı'nın başarılı sporcusu Elif Sala, Kuzey Makedonya'da düzenlenen Judo Ümitler Balkan Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı. 40 kilo kategorisinde yarışan Lise 2 öğrencisi Sala, Kepez Çok Amaçlı Spor Salonu'nda titiz bir şekilde antrenmanlarını sürdürüyor.

Elif Sala'nın başarısının ardındaki sıkı çalışma disiplini dikkat çekiyor. Kendi isteğiyle okul öncesi saatlerde erken kalkarak bir saatlik koşu yaparak güne başlayan sporcu, haftada 6 kez 2'şer saatlik antrenmanlarla judo yeteneklerini geliştiriyor. Ayrıca, ödevlerini antrenman öncesi minderde çalışarak tamamlıyor.

Sala'nın antrenörü Canan Adıgüzel Sezgin, öğrencisinin hem okul hem de spor alanında gösterdiği fedakarlık ve başarıyı takdirle karşılıyor. Sezgin, "Öğrencim Sala, hem okulunda hem judoda fedakarlık yaparak başarıya ulaştı. Birçok arkadaşına da örnek oldu. Onun için çok mutlu ve gururluyum" dedi.

Elif Sala'nın Balkanlar ikincisi olması, hem kendi hem de Kepez Belediyesi Judo Takımı için büyük bir başarı olarak kayıtlara geçti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER