© Baykuş Haber

Balkanlarda Yıldırım rüzgarı

KARATEDE ELDE ETTİĞİ BÜYÜK BAŞARILARA BİR YENİSİNİ EKLEYEN YILDIRIM BELEDİYESPORLU İREM MİNGSAR (23), ARALIK AYINDA DÜZENLENECEK OLAN AVRUPA ŞAMPİYONASINDA DA BİRİNCİ OLMAYI HEDEFLİYOR.

Yıldırım Belediyespor'un gurur kaynağı olan İrem Mingsar (23), karate alanında kazandığı büyük başarılara bir yenisini ekledi. 2-4 Haziran tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilen International Federation Kyokushin (Ifk) 3. Open Balkan Şampiyonası'nda Büyük Bayanlar kategorisinde Balkan Şampiyonu olan Mingsar, önemli bir başarı elde etti. Karateye olan ilgisi 15 yıl öncesine dayanan Mingsar, Türkiye ve Avrupa'da düzenlenen birçok farklı organizasyonda mücadele ederek öne çıkan bir sporcu haline geldi.

Balkan Şampiyonu unvanıyla Aralık ayında düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'na katılacak olan İrem Mingsar, bu kez altın madalyayı hedefliyor. Aynı zamanda genç karatecilere de eğitim veren Mingsar, geleceğin şampiyonlarını yetiştirmeye katkıda bulunuyor.

İrem Mingsar, Kyokushin karate branşının disiplini ve zorluğuna vurgu yaparak, bu spor dalında derece elde etmenin büyük bir başarı olduğunu ifade etti. Yıldırım Belediyespor'un sporculara sağladığı destekle kendini daha da geliştirdiğini söyledi.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım Belediyespor'un amatör branşlarda Türkiye'nin önde gelen kulüplerinden biri olduğunu ve pek çok farklı spor dalında milli takım sporcuları yetiştirdiklerini belirterek sporcuları tebrik etti. Yılmaz, spor yatırımlarının meyvelerini almaya başladıklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER