© Baykuş Haber

Bamsı Beyrek Seyir Terası ve zipline hizmete açıldı

BAMSI BEYREK SEYİR TERASI VE ZİPLİNE HİZMETE AÇILDI

Bayburt Belediyesi, şehrin çehresini değiştiren projelere bir yenisini ekleyerek Dede Korkut Hikâyeleri'nde adı geçen kahramanlardan Bamsı Beyrek'in adını taşıyan seyir terası projesini tamamladı. Duduzar Dağı eteklerinde bulunan 300 metrekarelik seyir terası ve 500 metrekarelik bir kafeterya ve restoranın inşası tamamlandı.

Hizmete açıldığı günden itibaren büyük ilgi gören bu tesis, Bayburtlulara aileleriyle keyifli vakit geçirebilecekleri nezih bir ortam sunmanın yanı sıra muhteşem Bayburt manzarasının tadını çıkarma fırsatı sunuyor. Ayrıca, adrenalin tutkunları için 800 metrelik bir zipline hattı da bu projede yer alıyor.

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, projenin tamamlanmasının ardından Bayburtluların hizmetine sunulmasının sevincini yaşadıklarını belirterek, "Bayburt'umuz için yenilikler yapmaya ve ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu harika proje, toplumumuzun tüm yaş gruplarına hitap ediyor. Hemşehrilerimiz, tesisimizin seyir terasından Duduzar Dağı'nın eteklerinden Bayburt'un muhteşem manzarasını izlerken cafeteryada çaylarını yudumlayabilecekler. Ayrıca, doğa ile iç içe bir parkurda yürüyüş yaparken zipline ile adrenalin dolu anlar yaşayacaklar. Bayburt'umuza hayırlı olsun." dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER