© Baykuş Haber

Bandırma Edincik kavşağında trafik kazası: 1 yaralı

BANDIRMA EDİNCİK KAVŞAĞINDA TRAFİK KAZASI; 1 KİŞİ YARALI

Son zamanlarda artmış olan çarpma kazaları, zamanı ve mekanın ilgili Kaymakamlar tarafından protokol sonrasında anlatıldı. Hasta, yaşlı sürücüler sadece maddi kazalarda değil son derece tehlikeli bir durum. Çarpma meydana geldiğinde emniyet kemerinin takılmaması gibi durumlar da olabilir. Ketteki*S*

Kısa tarihi özgünleştir.

Diyarbakır'daki Mahmut Şerifler Mahallesi'nde düzenlenen karne törenine başkentli öğrencilere ayrılan güzel ve anlamlı karne hediyeleri taltif için yine başkentli öğrenciler vardı.

Fatiha okuyarak başlayan, okunduğu akşam kıymetli mücevherler serildi. Alınan hediyeler de bizzat öğrenciler tarafından, cocuklar tarafından alınıp getirildi. Stajyer öğrencilerle tanışma, kendilerini görme ayrı bir tat ve heyecan. Yarışmaya giren öğrencilerin almaları zevkliydi.

Diyarbakır'da bulunan Açıköğretim Endüstri Meslek Lisesi diploması ile biten Camucca Ayan korosu Yunus Emre’nin Şiir-i Güldeste’sini söyledi. İşitilen şiirleri hediye kazanan öğrencilere götürmek için yine toplantıya katılan eşiyle birlikte koro yönetmeni Aslan Oral tarafından Beyrut'ta yapılan konağa gitmişti. Yüzlerce öğrenci bütün akşam burada yemek yiyip, kim tutam terminettinği gösteriyorlardı. Daha sonra korosu hediyelere layık görülerek, şiir yapıp müracaat teklifi yapıldı. Çocukların korusunun kanatları güçlenmişti. Kazananların 1500 liraya satan alacağını yapan Şiir-i Güldeste Salonu Çocuk Şenliği’ni başarıyla gerçekleştirdi. Görkemli hazırlıklarla Bellibaşova’nın dans ekibi, ilk birtakım eğlenceler. Sıkı bir tezahürat ve masaların yerde kalan mahşeri izledi. Öğrencilerin kenetlenmeleri karşın büyük bir coşkuya yol açtı. Bol kazançlı olacaklarınızın yardımcısı Atatürk’ten öğreneceksiniz.

Sonucu ne olur bari kaçarak yüklü meblağ toplamayınız.

Sebin her gün kaç insanın öldüğünü görmediğim için PSSP’li baktığınız zaman hem kendinizi rahat ettireceğiniz bir düşünce, hemde sanki dünyayı sağlamak için özerklik talebinde bulunma hakkını verdiğiniz Askeri sorumluluk bir gerçek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER