© Baykuş Haber

Bandırma Spor Kulübü, yeni tesislerinin tanıtımını yaptı

BANDIRMA SPOR KULÜBÜ, BANDIRMA ORTA ÖLÇEKLİ SANAYİ SİTESİ'NDE BULUNAN TESİSLERİNDE YAPIMI DEVAM EDEN YENİ TESİSLERİNİ YEREL VE ULUSAL BASINA TANITTI.

Bandırma Spor Kulübü, Bandırma Orta Ölçekli Sanayi Sitesi'nde inşası devam eden yeni tesislerini, hem yerel hem de ulusal medya temsilcilerine tanıttı.

Bandırma Spor Kulübü'nün Basın Sözcüsü Erol Rüzgar, inşaat çalışmaları hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Rüzgar, "Bandırma Spor Kulübü Başkanı Onur Göçmez'in kişisel kaynaklarıyla finanse edilen projemiz, Bandırma Orta Ölçekli Sanayi Sitesi'nde bulunan antrenman sahamızın yakınında lokal, sosyal tesisler ve idari bir bina inşaatını içeriyor. Bu tesislerin 15 Temmuz'da hizmete girmesini planlıyoruz. Bandırmaspor olarak, spor başarısının yanı sıra tesisleşmeye büyük önem veriyoruz. Kulüp tesislerimiz, hem yerli hem yabancı futbolcular, teknik ekip ve aileleri için önem taşıyor. 283 metrekarelik, çelik yapıya sahip olan "inBordo" adlı sosyal tesislerimiz, takımımız ve aileleri için dinlenme ve eğlence imkanları sunacak. Bu alanda bilardo masaları, langırt, satranç ve konsol oyunları gibi bölümler bulunacak." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Rüzgar ayrıca, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun'un desteğiyle, mevcut spor binasının yenilenme çalışmalarının başlatıldığını ve bu kapsamda buz havuzunun restorasyonu, dinlenme odalarının yapımı, iç teşrifatların alınması, kulüp doktoru odası, özel görüşme odası ve daha fazlasının inşa edildiğini ekledi. Edincik Bandırmaspor Akademi tesisinin de tadilatlarının Bandırma Belediyesi tarafından gerçekleştirileceğini söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER