© Baykuş Haber

Bariyerlere çarpan otomobil yolun ortasında durabildi: 1 yaralı

KOCAELİ’NİN İZMİT İLÇESİNDE ALKOLLÜ SÜRÜCÜNÜN KONTROLÜNDEN ÇIKAN OTOMOBİL YOL KENARINDAKİ BARİYERLERE ÇARPIP SAVRULARAK YOLUN ORTASINDA DURABİLDİ. KAZADA BİR KİŞİ YARALANIRKEN ALKOLLÜ OLDUĞU TESPİT EDİLEN SÜRÜCÜ İFADESİ ALINMAK ÜZERE POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ.

İzmit ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, alkollü bir sürücü kontrolünü kaybederek otomobilini yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, yolun ortasında durabildi. Kazada yaralanan bir kişi ambulansla hastaneye sevk edilirken, alkollü olduğu tespit edilen sürücü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaza, İzmit ilçesinin D-100 Yanyol Alikahya mevkisinde meydana geldi. 38 HC 997 plakalı Volkswagen marka otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki demir bariyerlere çarptı. Bu şiddetli çarpışmanın etkisiyle araç savruldu ve yolun ortasında durabildi. Kazanın hemen ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi, sağlık ve polis ekipleri bölgeye yönlendirildi. Yaralanan E.Ç. adlı kişi, ambulansta ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye nakledildi. Alkollü olduğu belirlenen sürücü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Trafik polisleri, kazanın yolun ortasında neden olduğu olası trafik sorunlarını önlemek ve güvenli bir geçiş sağlamak amacıyla bölgede çalışma yürüttü. Kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER