© Baykuş Haber

Bartın Milletvekili Aldatmazdan teşekkür mesajı

AK PARTİ BARTIN MİLLETVEKİLİ YUSUF ZİYA ALDATMAZ CUMHURBAŞKANLIĞI İKİNCİ TUR SEÇİMLERİNDE CUMHUR İTTİFAKI CUMHURBAŞKANI ADAYI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A YÜZDE 60 ORANLA GÜÇLÜ ŞEKİLDE DESTEK VEREN BARTIN HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ.

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Bartın halkının gösterdiği yüzde 60 oranındaki güçlü destek için teşekkürlerini iletti. Aldatmaz, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Bartın'dan AK Parti Milletvekili olarak seçilmişti ve Bartın halkının yüksek katılım oranı ve güçlü destekleriyle bir kez daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan güvenlerini teyit ettiklerini belirtti.

Aldatmaz, yaptığı açıklamada, "14 Mayıs seçimlerinin ardından Bartın halkı tüm yurtta olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için yeniden sandık başına giderek vatandaşlık görevini yerine getirdi. Bartın'da seçime katılım oranı yüzde 85 gibi yüksek bir orana ulaşırken Bartın halkı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 60 oranında güçlü bir destek sundu. Desteklerinden dolayı Bartın halkına teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Ayrıca, Aldatmaz, Bartın'ın gelişimini ve büyümesini destekleyeceğini, yeni yatırımların öncüsü olacaklarını ve şehri Türkiye'nin lider bölgelerinden biri haline getirmek için çalışacaklarını vurguladı. Türkiye'nin de büyümeye ve gelişmeye devam edeceğini belirterek, Türkiye'nin son yıllarda attığı büyük adımları ve başarıları dünya kamuoyuna kanıtladığını ifade etti.

Son olarak, Bartın'ın Türkiye'nin yüzyılında önemli bir rol oynayacağını belirten Aldatmaz, "Türkiye Yüzyılı"nın Bartın için önemli fırsatları beraberinde getireceğini ve şehrin Türkiye'nin sembol şehirlerinden biri olmasını sağlayacaklarını söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER