© Baykuş Haber

Baş kısmına moloz parçası fırlayan operatör ağır yaralandı

6 ŞUBAT DEPREMLERİNDE SİVAS’IN GÜRÜN İLÇESİNDE AĞIR HASAR ALAN BİNANIN YIKIMI ESANSINDA BAŞ KISMINA MOLOZ PARÇASI FIRLAYAN OPERATÖR AĞIR YARALANDI

6 Şubat depremlerinin yıkıcı etkilerinden biri olarak Sivas'ın Gürün ilçesindeki ağır hasarlı bir binanın yıkımı sırasında meydana gelen talihsiz bir olayda, operatör S.K. (26) başına gelen bir moloz parçası nedeniyle ağır yaralandı.

Karayar Mahallesi'nde yaşanan bu olay, 6 Şubat'ta gerçekleşen depremlerin ardından ağır hasar alan binanın güvenli bir şekilde yıkılması için başlatılan çalışmalar sırasında meydana geldi. Yıkım sırasında bir moloz parçası operatör S.K.'nın baş bölgesine çarptı, sonucunda ağır yaralanarak olay yerinden ambulansla Gürün Devlet Hastanesine götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapıldıktan sonra operatörün durumu ciddiyetini koruduğu için Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

Operatörün yaşadığı bu acı olayın ardından, olayın detaylarını aydınlatmak amacıyla başlatılan bir inceleme süreci başlatıldı. Operatör S.K.'nın sağlık durumu hakkında ise gelişmeler takip edilmeye devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER