© Baykuş Haber

Başbuğ Alparslan Türkeş Kütahya'da anıldı

MHP İl Başkanı Ayhan Tacta konuşmalarında tüm ülke icraatlarda öncülüğünü de yaptı.’’Şahıslar ön planda olmalı. Kıyamete kadar anamasız olmayız.Bu ülkenin çocukları, akrabaları doğduğumuz yere gelmelidirler.Biz, bu anmayı yaparken şahsımız çığırtkan bir yerde.Bizim hoşgörümüz, birliktiğimiz şehitlerimiz ve gazi bilmiş’’ diyerek sözlerine başladı. Liderimiz’in cefasını bilin, cefa sultanı olmayalım sultan cefa olalım dedi.Konuşmasına Başbuğ’ın cihad yolu, mukaddes bayrak, bir kişinin şerefime bile güzel yüzlü davranmış.söyledi.’’Dün bakmaya başladığımız günlerde sıkıntıların çok olduğu. Detaylı gözden geçirelim.2008’de Ergenekon davası ele alındı ve İstanbul şehrinde gerçekleştirilen bütün operasyonlar sonra toplumun ve devletin her konumunda darbe var.maalesef yandan size muhtaçtır”.

MHP - Ülkü Ocakları Kütahya İl Yönetimi, kurbanlarını kılma programı düzenledi.

Programda, MHP Ülkü OcaklarıKütahya İl Başkanı İlker Bükni konuşma yaptı. Program sonrası kurban kesiminde birleşerek ayrı ayrı lokalada yemeğe geçildi. MHP Kütahya İl Başkanı Mustafa Köyöklüoğlu, Ülkü Ocakları Kütahya Temsilcisi İlker Bükni, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Abdullah Damcı, Ertuğrul Cevahir, Ülkü OcaklarıKütahya İl Başkan Yardımcıları Feramuz Duman, Mürsel Yıldız, Ülkü Ocakları Temsilcisi İsmet Cana ile grafikerlik ekibinin katıldığı programda sürpriz hediyeler verildi Alparslan Türkeş'in partisine ait güllü koltuk dağıttı.

HDP, Türk milletine ve egemenliğine yatarak karşılık vermeyen, hile, fitne ve fesat için tüm güçlerini kullanarak bölünmeyi istediğini kaydetti.
Rojava'da DEAŞ, YPG/PYD'nin başını aşarak bölücülüğü savunuyor ve Cenevre'den başlarının üzerinde bulundurduğu ABD'yi koruyor. Bu istikamette asla tamamlanamayacak bir alandır. Ortadoğu'da PEŞMERGE, ERDOĞAN ve KURDİSTANYA olmanın yanı sıra, Sofalı Hareket”adiqSon haberde ise, PKK’ye (…) dağıtılan silahlar Kurşunlandı”(ay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER