© Baykuş Haber

Başında gezdirdiği 3 muhabbet kuşuyla Taksimde ilgi odağı oldu

İSTANBUL TAKSİM'DE KAFASININ ÜSTÜNDEKİ 3 MUHABBET KUŞUYLA GEZEN VATANDAŞ, İLGİ ODAĞI OLDU. KUŞLARI BİR AN OLSUN BİLE YANINDAN AYIRMAYAN VATANDAŞI GÖREN YERLİ VE YABANCI TURİSTLER ŞAŞKINLIKLARINI GİZLEYEMEDİ.

İstanbul'un Taksim Meydanı'nda, başının üstündeki 3 muhabbet kuşuyla dolaşan bir vatandaş, ilginç görüntüsüyle yerli ve yabancı turistlerin dikkatini çekti. Müslüm Nacar adındaki İstanbullu, 8 yıl önce 'Maviş', 'Boncuk' ve 'Çapkın' adını verdiği üç muhabbet kuşunu beslemeye başladı. Bu sevimli kuşları bir an bile yanından ayırmayan Nacar, İstanbul turuna çıkarak son durağı Taksim Meydanı oldu.

Kuşlarıyla birlikte neredeyse tüm İstanbul'u gezen Nacar'ı görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Özellikle kuşların Nacar'ın kafasında durması izleyicileri hayrete düşürdü. Bu ilginç sahne, hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini çekti, birçok kişi Nacar'la ve kuşlarıyla fotoğraf çektirdi.

Müslüm Nacar, hayvan sevgisini öne çıkaran bir açıklama yaparak, "Hayvanları çok seviyorum, insanlardan çok onları seviyorum. Ben küçüklüğümden beri hayvanların içinde büyüdüm. En azından zararsız oldukları için insanlardan daha çok seviyorum. Hiçbir zaman kimseye zarar vermezler. Nereye gidersem gideyim beraber yanımda götürüyorum. Kuşlarımdan hiç ayrılmam. 8 senedir kuş besliyorum. Her şeyden önce benim için kuşlarım geliyor. Akşama kadar başımdalar. Taksim'e, Beyoğlu'na ve Bakırköy'e gidiyorum. Her gittiğim yerde insanlar tarafından ilgi odağı oluyorum. İnsanlara hayvan sevgisini aşılamaya çalışıyorum. İnsanların hayvanlarla olan ilişkisini gördükçe mutlu oluyorum" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER