© Baykuş Haber

Başiskele Belediyesi Yaz Spor Okullarına kayıtlar başlıyor

Başiskele Belediyesi, yaz tatilini hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyime dönüştürmek isteyen çocuklar için bu yaz da Ücretsiz Yaz Spor Okulları düzenliyor. Belediye Başkanı Yasin Özlü'nün liderliğinde, ilçenin genç nesline destek veren Başiskele Belediyesi, 4-16 yaş aralığındaki çocuklar için ücretsiz Yaz Spor Okulları'nı tekrar hayata geçiriyor.

Genç-i Âlâ Gençlik Modeli kapsamında gençlere spor, kültür, sanat, bilim ve daha birçok alanda eğitim sunan Başiskele Belediyesi, Yaz Spor Okulları ile geleceğin potansiyel sporcularını keşfetmeyi hedefliyor. Yaz Spor Okulları'nda 8 farklı spor dalında eğitimler verilecek.

Başiskele Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Kaymakamlığı'na bağlı Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilecek. Başvurular 6 Haziran'da başladı ve son başvuru tarihi 14 Haziran Çarşamba günü mesai bitimine kadar devam edecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER